Tel : 0183 631 007

Grieks eten Gorinchem

Home  >>  Grieks eten Gorinchem

Gezellig Grieks eten in Gorinchem

Elk jaar houdt onze afdeling een bedrijfsuitje. Dan gaan we gezellig samen op pad of uit eten. Dit jaar mocht ik op zoek gaan naar iets speciaals om mijn collega’s mee te verrassen. Een vriendin raadde me het Griekse restaurant Mykonos in Gorinchem aan. De website en de menukaart zagen er inderdaad aantrekkelijk uit. Diezelfde dag nog nam ik contact op. Orestis, de vriendelijke gastheer, reserveerde direct een tafel voor twaalf personen. We hadden er erg veel zin in, mijn collega’s en ik. Ze waren ook zeer te spreken over de online menukaart. Zo konden ze al op het werk nadenken wat ze die vrijdagavond wilden eten.

Grieks eten GorinchemMijn ervaring

Restaurant Mykonos is gelegen in het gezellige stadshart van Gorinchem. Ook het restaurant zelf ademt een warme sfeer uit. We voelden ons er direct helemaal thuis. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en er stond een keurig gedekte tafel op ons te wachten. Wat de gerechten betreft is er veel keus. Eén van mijn collega’s waardeerde het dat er vier vegetarische gerechten op het menu stonden; bij andere restaurants vindt ze er soms met moeite één.
We namen een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. Mijn collega’s en ik zijn achteraf zeer te spreken over de kwaliteit van het eten. Stuk voor stuk heerlijke gerechten voor een vriendelijke prijs. Ook over de bediening niets dan goeds. Het personeel deed echt zijn best om het ons naar de zin te maken. We hoefden niet lang op ons eten te wachten en kregen nog een drankje van het huis. We kijken terug op een succesvolle personeelsavond. We denken er zelfs over om volgend jaar weer bij Restaurant Mykonos te gaan eten!